maanantai 14. huhtikuuta 2014

Tuotetestaus: Silver Hyena Saviruukku

Toimitettu yhteistyössä yrityksien Silver Hyena ja Ruusuportti kanssa.

Aloitin yhteistyön paikallisen Ruusuportin kanssa. Sain sieltä heti testaukseen Silver Hyena -merkkisen käsinmaalatun saviruukun, josta lisää kohta. Olen tykästynyt Ruusuporttiin, sillä sieltä olen saanut aina hyvää, asiantuntevaa palvelua sekä siellä on hyvä valikoima taimia ym. Lisäksi Ruusuportin Tiina sitoi hääkimppuni (kuva löytyy Ruusuportin Facebook-profiilista) ja olin siihen enemmän kuin tyytyväinen.

Ruusuportti Parkanossa on remontin alla niin sisältä kuin ulkoa. Esimerkiksi ulos ollaan rakentamassa näyttelypihaa, jota en malta odottaa :) Sellaista ei mielestäni näillä kulmilla varsin ole ollut.

Kuvan Silver Hyena ruukun sisällä koreilee anopinhammas Ruusuportista. Käsintehdyt erilaiset saviruukut ovat tulleet myyntiin juuri, joten käy tutustumassa.

Ruukku on näppärän kokoinen ja kivasti koristeltu. Vesikastelua se kesti hyvin, tosin se on ollut minulla vasta muutaman päivän. Ruukun päälle on kyllä laitettu lakkakerros, joten valkoisen värin ei pitäisi haaleta tai lähteä. Ruukku on kiva sisällä tai ulkona suojan alla. Itse voisin ajatella sitä uutta kasvihuonettani koristamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti